Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barns leende

Så vackert det är
ett barns leende,
som inte några bekymmer bär,
som bara gläds åt allting här.
Ännu ej förmörkat av tillvarons besvär,
ej något osäkert i mungipan där.
som är lyckligt i sin egen sfär,
ett ögonblick av att man är någon när,
eller man gör något så kul i en atmosfär,
där leken är fair.




Fri vers av Ove Arfwedsson
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-29 16:27



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag minns den ljuva tiden
jag minns den som igår
då oskulden och friden
tätt följde i mina spår...
Så fint, rätt, Du skriver
och tänker!
2008-07-01

  lyckeli
lyckeli likes!!!
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ove Arfwedsson