Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av guld



där skillnaden föddes
mellan dag och natt

där kom du in i mitt liv

du fanns där för mig
när den yttersta grenen brast

där stod du och fångade upp

i sorgen och smärtan
fanns tårar av guld

vågade ta livet i hand
tillsammans med dig

jag älskar dig...




Fri vers av sunnanvind
Läst 336 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-29 22:11



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skrivet, i tillägnan

"där skillnaden föddes
mellan dag och natt"
2008-07-04

  Dontlove
Mycket vackert skrivet gillar den grymt mycket.
applåderar
2008-07-02

    JJ VIP
Vilken fin kärleksförklaring! "där skillnaden föddes mellan dag och natt" Snygg rad! Gillar styrkan och kärleken i din dikt! Mvh. JJ.
2008-07-01

  Rosen VIP
Sååå vackra rader om kärlek! där i ett vågat språng, då hoppet sträckte ut handen...
2008-06-30

  Eric R Ström
Våga, det är modigt
Kärlek är att våga
så tänker jag efter att ha läst din poesi
2008-06-30

  Bibbi VIP
Ljuvligt vackert.
Applåd!
2008-06-30

    ej medlem längre
Underbart vackert skriver du...
2008-06-29

  Jer
Vacker poesi.
2008-06-29

    Lindizz
Så nära, öppet och innerligt. Vacker kärlekspoesi. Applåd !
2008-06-29

  Hannadraken
den här känns nära också mig. det är starkt gjort att våga släppa in kärlek i det allra sköraste!
2008-06-29

  anits VIP
Underbart vacker kärleksdikt
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind