Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 kilo vin

Har druckit kanske 4 kilo vin.
Tappat huvet i en giljotin.
Glömt vad vi kärde oss i biologin.
Vad tål egentligen en mänska?
I filosofin fick vi lära oss tänka
...men jag minns typ ingenting...




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-30 09:51



Bookmark and Share


  Lotti
underbara rader
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP