Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bidar nirvana

Det finns så många grenar, det växer grenar ur mig
Varje gren är en tankes separata ångest
Trädet slog rot i dimman kring min mage
Jag betraktar det inte helt utan vemod.



Hela sagan är en misstänksam riddarsaga
Och det är jag som är sagan
Det bara är så



Bidar ljus, inväntar mörker
Om natten omsluten av den ihåliga stammen
Värmer mig subtila silkeslena naturligheter
med moderligt varmt blod i luften som skall födas




Fri vers av isidore
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-30 11:20



Bookmark and Share


    Murphy
läser in en jungiansk naturlyrik, ödesmättat. vackert.
2008-07-24

    Zola
mångbottnad och förmodlig har du arbetat med den länge, tonen och orden är perfekta
2008-07-02

  aftermath
poetiskt, mytiskt och väl nedtecknat
2008-07-01

  isidore
anledningen här är att det lilla stycket där upprepningen används blir mer lekfull om ordet saga används på sitt ursprungliga sätt; lekfullt. tycker det är bra för rytmen, inte perfekt, men lekfullt i alla fall och det är också ganska trevligt.
2008-06-30

    Trast
Fint användande av medeltida riddarmytologiska motiv.
2008-06-30

  Just Emotions
underbart skrivet!!!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore