Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trender

för att vara
säker på
att hänga på
en trend

medan den
fortfarande
är aktuell

måste du
skapa den
själv




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-30 11:27



Bookmark and Share


  Anna H
Jajemän :) Det är så sant som det är sagt. Tack för det kolkordet!
2008-06-30

  Hildegun Relefors
vag sägs om lugn och ro i det som är?
2008-06-30

  Cris
Klokt!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP