Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nobel

Uppvaknad, likblek, stark och stolt
gråter när spegeln ser
självkritik är styrkeprov
istället för andras pladder
blodtörstiga bestar
jag har inte sett något liknande.

Sparkar benen upp mot rymden
de kommer aldrig tillbaks
då kommer jag ramla ner i havet
som kommer spricka upp
och rinna in så att vi kan drunkna i varandra.


När snön strålar
jag kan inte klara av något så vackert
mina ögon är så skitiga
låt bältet tala på mig som barn
naken, tyst, nobel i snön.





Fri vers av isidore
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-30 11:35



Bookmark and Share


  meio
jag kan inte klara av något så vackert...
fy fan vad snyggt, så skönt läsa dina ord, så många formuleringar känns i munnen att något händer. Tack Siham
2008-06-30

  mayhem and order
Rörd är ett förbannat fult ord men tja, enda jag kan komma på som ser till att berätta vad jag blir av texten.
Bra som fan, som vanligt!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore