Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöka för mig morsan

du mamma
om du dör

kan du lova
mig en sak


lova att du
kommer igen
du får spöka
för mig

om du vill

jag lovar dig
ska inte bli
rädd
eller ledsen

bara jag får
se dig

om du har
peruken
så ser du nog
lite vanligare ut

men ditt hår
växer säkert
ut

i himmelen

jag ska lägga
en ficklampa
i din kista

jag vet ju

du gillar inte
mörker

jag ska lägga
en köttätande
växt
vid dina fötter

den ska nafsa
dig i tårna

jag vet ju

dina fötter
kittliga


du mamma
om du dör

då kommer
jag bli ledsen

såklart

inte mest
för att
du dör

nej

för att du
dör med
ledset liv
bakom


du mamma
om du dör

kan du lova
mig en sak


lova att
du kommer
lova

kom ner
och säg
hej


jag lovar jag vinkar
tillbaka




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-30 23:04



Bookmark and Share


  fågel grå
Du berör.
2008-07-04

  Staffan Welroos VIP
får rysningar i hela kroppen... seriöst, du har talang fan!
2008-07-02

  Ulf Popeno
Min mor brukar spöka i mina drömmar, sen hon dog. Hon äter upp mig med käften full av stora svarta tänder. Till sin hjälp har hon ett gäng demoner, som jag inte vet namnet på.
2008-07-01

  Mangal VIP
Berörande, allvarsamt och accepterande. Tårfylld humor. Min tolkning. Vackert.
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP