Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan - aldrig förr uttalad

En längtan - aldrig förr uttalad
har slagit bo i mitt tänkande


Jag som är frihetens förste väktare
så mån om detta tillstånd
avskärmad från all gemenskap
om den inte är på mina villkor


I mitt bo har slagit sig ned en längtan
en längtan efter den gemenskap
som måste finnas mellan mig
och någon annan själ med samma
grundsyn på liv, ickeliv, mellanliv, eterns liv
allt det magiska som finns omkring oss
Någon som kan bli min mästare
Någon som vill ha mig som sin mästare
Någon som ser mig, någon som jag ser
med gudomlighetens ögon
och jordelivets  verklighet
där kroppar har behov av varandra
där kroppar har behov av ensamhet
där kroppar vet när den ene har behov och den andre,
inte alltid samtidigt, men alltid respekterande varandra

Någon som dessutom har en helande smekande hand,
och en värmande famn
lyhörd för min litenhet, min ensamhet och min oro
jag lovar detsamma , lyhördhet är jag bra på
healing är jag bra på för den som vill ha det
inställd på samma frekvens som jag



Sänder därför detta budskap ut i etern
och önskar den välkommen som känner sig manad




Fri vers av Nic
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-07-08 01:10



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Nu blev den ännu mer tilltalande!*ler varmt instämmande med det som orden förmedlar*
2005-07-09

  Peter Stjerngrim VIP
I allra högsta grad kan jag känna en innerlig beröring mellan våra tankar i dessa två flöden som förmedlar obeveklig insikt om syfte, mening och innebörd!
Liten detalj som jag vill att du ändrar i första raden är: Skriv Väktare istället för vaktare ... Helheten är värd den förändringen!
2005-07-09

    Göte Holmlund
fantastiskt välkomnande längtan...friden måste försvarar . jättetoppen bra!
2005-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic