Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjältar segrar

 

De som är ädla,

de som alltid offrar sig för andra

de som kämpar för det goda som de tror på in i det sista

vinner alltid i slutändan, än hur svåra oddsen är.

 

Men vi människor då?




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-01 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf