Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur byrålådan


bara en sekund



Bara en sekund

tar det

att tappa kontrollen

men att återta den

- en evighet




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 469 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-01 10:13



Bookmark and Share


  devilsangel
Det är ju så sant...bra skrivet! Tur du fann den i byrålådan *S*
2008-07-02

  Bibbi VIP
Haft anledning att begrunda just detta den sista veckan hur snabbt och lätt det går att tappa kontrollen...
Applåd och bokmärke.
2008-07-01

  Maria T
Instämmer.
Men i vissa lägen får man bara inte tappa kontrollen
2008-07-01

    Ken Cassel
Kan inget annat än att instämma

Kraamar
2008-07-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Urrätt på alla sätt
jag bokmärker den
det är mitt sätt, att
visa, att Du har så rätt!
*******************
2008-07-01

  Louise. J
Bra sagt!
2008-07-01

  anits VIP
Mycket sanna ord
2008-07-01

  Bjarne Nordbö
Det är en lycka att den finns,-evigheten.
2008-07-01

    ej medlem längre
Jag skulle nog säga "att reparera skadan" tar en evighet...
2008-07-01

  Anders Nordlander VIP
kort o gott, mkt bra!!
2008-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Man kan få tillbringa evigheten i helvetet.
2008-07-01

  Jojo
Jag håller med dig i varje litet ord
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius