Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan i morgonrodnad *

 

Jag vaknade för tidigt

Morgonrodnaden

syntes genom mitt fönster

 

Jag letade utan att hitta

Hjärtslagen

ekade tomt i bröstet

 

Jag sträckte ut min hand

Kände kylan

från totalt orörd bädd

 

Jag blundade så hårt

Önskekraften

ville föra dig nära mig

 

Igår

Idag

Imorgon

 

För alltid




Fri vers av Annette Andersson
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-01 13:21



Bookmark and Share


  aol
sant bra
2008-08-03

    Bodil Sandberg
Din dikt bär onekligen en stor saknad genom raderna och jag tycker du skapat en oerhört vacker vemodsstämning här..stunden tung som sten i nalkandes gryning!!!
2008-07-20

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vacker saknad som känns.
2008-07-18

  Elaine.S VIP
Saknad som kändes...
2008-07-02

  Michaela Dutius
vacker och längtansfylld om detta att längta efter ....
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson