Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 kulor lämnad och dö


Hon kastade sej på marken från kulor som ven
Över skallen sin
Krälade i blodet från 5 hål i kroppen

Själen letade sej ut som blodet rann i floden
Glömd och kastad in-rullad i matta
Lämnad att dö
En ensam grav
Hemsk sanning förpackad i minnet och ej glömd
Kanske hennes sinne fick frid
Må hon vila i tid
Med skrattat av liv




Fri vers av Mr.painter
Läst 578 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-01 21:35



Bookmark and Share


  Svartsilver
gillar!
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter