Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ängeln från sjunde himmelen


Blåare än himmelens tak

En värmande hand över mina mörka sår
när avgrunden blivit enorm
ser du hur dåligt jag mår
det är inte guld som glimmar
det är ditt gränslöst vackra hår
som jag hänfört betraktar i flera oförglömliga timmar
dina ögon är blåare än himmelens tak
när jag är tillsammans med ängeln
är min väg till paradiset alldeles rak
sjung med din röst liv i hela vår jord
jag lovar av guds egna händer
är du en gång konstnärligt gjord









Fri vers av Skrivarn
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-01 23:20



Bookmark and Share


    eva m h
Mycket vacker poesi!
2008-07-02

  Louise. J
Fyfan! Jag vet inte vad jag ska skriva. Aaa.. *gråter*! Tack för att du finns! Det värmer verkligen att ha en sån person som dig i mitt liv. Tackar :) Bokmärker denna skönhet :)
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn