Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad och besvikelse

 

Jag har saknat

Dig

i dagar och nätter

tills hjärtat slitits itu

 

Men nu när du är tillbaka

vill jag springa för livet

Och aldrig se tillbaka




Övriga genrer av Amy
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-02 18:15



Bookmark and Share


    Cintia
Så vackert och berörande!
:)
2008-07-21

  sara-alice
mycket känsla...
2008-07-02

  Whytina
*Applåder*
Mycket starkt och fint skrivet!
2008-07-02

  tatjana
Jättebra!!
Stark.
En stor applåd till dig :)
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy