Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns många fina människor därute, åtminstone sådana man tror är bra. Men det är tyvärr inte alltid så och i slutändan har man nog bara sig själv.


Du var inte bra

Ibland blir jag sådär jobbigt sentimental

att jag bara vill gråta och lägga mig under täcket och bara försvinna lite

då brukar jag tänka på vad många fina människor det finns

och jag vill jag bara skrika högt att dom är så himla bra

men samtidigt gör det så ont

så jävla ont

att veta att Du inte var bra



inte någonstans.





Övriga genrer av korrigerad
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-02 21:07



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
starkt
gillade slutet
2008-07-02

  Whytina
Otroligt bra skrivet - Den väckte faktiskt lite gamla minnen!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad