Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor jag kan inte ens stå när du inte ser på och färglös som en tår blir jag utan dina andetag


kom & gräv för fan

jag tappade mina örhängen
någonstans vid fotändan av din säng
& kom och gräv nu för fan
bland dun och bortglömda brödsmulor
innan de slukas &
bäddas ner för djupt


jag ber om ursäkt
utan att veta för vad
men jag är beredd att svälja
min version för vår skull
för världen är ändå vackrast
när jag ser den genom dig


& om du någonsin frågar
varför allt blev
ska jag svara att även den vackraste
av alla sommarnätter har brister & fråga
vad du annars finner som förklaring
till himlens alla hål?



kom & hjälp till nu för fan
gräv!
för jag kan inte sparka
Världen i skrevet
ensam



jag kanske inte känner mig själv
men det faktum att jag alltid nöjt mig med
att känna dig
hugger som trubbiga blyertsuddar
i mina pupiller


& du kanske inte förstår
vikten av att öppna en dörr
& du kanske inte förstår
vikten av att försvinna ut genom den
& du kanske inte förstår
när mina skrik är spetsade med panik

men för fan
kom hit och gräv nu

du får kalla mig ambivalent
men försök förklara för mig
hur du i mina ögon
kan gå från pryd till promiskuös
på en panikattack &
du vet jag dömer inte dig
men dina ord skar mina i tusen


& du kanske inte hörde
kanske mina läppar inte tillät några ord
kanske du kvävde dom i samma stund

men vad fan
hjälp till & gräv nu
för jag kan inte sparka
Världen i skrevet
ensam

jag ber om ursäkt
utan att veta för vad
men jag är beredd att svälja
min version för vår skull
för världen är ändå vackrast
när jag ser den genom


dig




Fri vers av korrigerad
Läst 478 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-13 17:45



Bookmark and Share


  eggshells
Älskar, älskar, älskar.
Helt underbart!
2009-04-14

  Svartsilver
gillar den här mycket och tycker om ditt språk.
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad