Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenpussar & bryggkaffe

du hoppar i vattenpussar smakar socker
& bryggkaffe på samma gång med
för mycket mjölk det skummar
över vi vispar

mer





snurrar runt i ett virrvarr av
rök det rullar cigg på parketten har
gjort dom alldeles själv dom luktar
inte som vanligt men
vi försvinner dränker
oss fulla & himlen
gråter vattenpussar vi gömmer
ett träd i skogen kryper
under bladen väntar & du
rakar dig medan gråten
strömmar jag iakttar
luktar gott blir fint vi
kryper fram lite &






du hoppar i vattenpussar smakar rakvatten
& billigt pulverkaffe på samma gång med
för mycket mjölk det skummar
vi vispar





mer




Fri vers av korrigerad
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-25 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad