Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag minns dig innan sömnen tar mig små tistlar i mitt bröst


femrading

din
lukt smeker
ännu skuggan av
min kropp mot avklädda
lakan




Fri vers av korrigerad
Läst 1777 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-29 21:50



Bookmark and Share


    Gerard
tjusigt
2009-01-29

  Frederick
jävla drottning. du är iskall men ändå hur het som helst.
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad