Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser du hur inget växer inget lever men inget dör

du slickar mig torr
& kräver inga ord
när jag inte kan förklara

du kysser mig tillbaka
& jag vaknar svettig
av våra drömmar

jag fräter sönder men samman
trots allt & ingenting
är som vanligt
& jag förstår inte var hur vem
felet ligger med

& jag kan inte hjälpa att
mina tankar är som klarast
efter två shotar & ett piller
& jag matvägrar för att skapa kontroll

men allt brister i slutet
& ingenting är betydelselöst
men fullt jäkligt & djupfryst

kalla fingrar trasigt hår & blåmärken
på låren ben som inte orkar
springa & en destruktivitet utan
ändhållplats

men du fortsätter att
kyssa mig tillbaka
när jag vaknar svettig
& du slickar mig torr
men kräver inga ord




Fri vers av korrigerad
Läst 481 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-24 23:17



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
schysst känsla för feeling. Scener som lockar och avskräcker vilket gillas. I min smak är & tecknen lite störande dock. Bättre med tomt eller utskrivet tycker jag. så d så :)
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad