Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dom säger att jag varit trasig aldrig har jag varit hel


Du är frustrationen men det är lugnt jag är immun


ditt hår skiner &
jag passar på att spegla mig
svart klär min sinnesstämning inatt


du håller min hand
hela vägen hem
mitt hjärta slår inte
med samma kapacitet längre
men det räcker för mig ändå


& du ligger inte för nära
utan alldeles precis
jag förklarar mig
för att vara säker på att
du inte blir lika skottskadad
& så brutalt nerskjuten
som jag


du smeker mig
tills det att ljuset avslöjar
& tar inte illa upp
om jag sover under tiden
jag vaknar
& mina ögon läcker
men du torkar efter dig



jag vibrerar i takt
med fina hjärtslag inatt
& du skjuter ackord
med min navel
som inkörsport




jag kan inte förneka
att dina fingrar passar
& jag vet
det är mitt fel att de aldrig
får kalla sig hemma


du kysser mig
som om du vore rädd
att orsaka skada &
du pratar om att fånga sekunder
i mitt hår för att inte mista
ögonblicket


jag får dåligt samvete
när dina höftben inte skär
trots att de är
så mycket spetsigare &
det faktum att du inte lämnar blåmärken
gnager i kanterna på
mitt förflutna



jag vibrerar i takt
med fin musik inatt
& du skjuter ackord
med min navel
som inkörsport



du viskar något om att laga
& jag ser att du är frustrationen
personifierad
jag kanske är immun men
det är av omtanke jag svarar
slösa inte bort dig


ditt hår skiner &
jag passar på att spegla mig
svart klär min sinnesstämning inatt




Fri vers av korrigerad
Läst 497 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-03 18:28



Bookmark and Share


  en_kaospassagerare
jag gillade denna :)
särskilt första och sista stycket!
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad