Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seine - hör mina ord


Solen skiner över Notre Dame

och liksom Quasimodo

hukar jag och kisar

under dina blickar.



~ Sluta läsa ~



(Jag klarar inte av att förlora Dig)




När fågeln sjöng i mitt öra av snäckskal

Att Du


Inte Alltid Skulle Finnas



Insåg jag






~





Att livet är bräckligt










~




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 528 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-03 09:42



Bookmark and Share


  DanSan
*****************************

Jo livet är bräckligt . . . vi föds och för
eller senare så dör vi . . .

*APPLÅD*

*****************************
2008-07-05

  Elaine.S VIP
Så bra, saknar ord..fastnade i dina..
2008-07-05

  Kalle.O
Riktigt snyggt!!
2008-07-05

    Melona
Åh, helt fantastisk, vilken känsla!
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar