Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Otillräcklighet ~




Det enda jag vill - är att Du ska vara Lycklig


"Tack vare Vad, med Vem , Hur som helst, När som helst"

- Är ord som stannar innanför mina läppar



"Jag vill att du ska vara lycklig i mina armar!"



Är ord som stannar


* I Mitt Huvud *




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 513 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-03 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar