Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidningarna skriver att du är död, zas^to, pera?

Ditt leende spred sig till alla våras läppar,
din respekt var av beundran även om någras kom av rädsla..
du förmedlade trygghet genom din närhet du var som vår \"dada\",
när mina tårar inte syntes, kunde du se det.
du visste alltid om något var fel & du gav alltid goda råd..
Jag grät när jag fick veta det å ja kommer alltid sakna dig, vad som än händer å vad som än skrivs i tidningarna så var du än underbar människa
å ja e glad att ja fick känna dej...




Övriga genrer av joanna
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-07-08 20:38



Bookmark and Share


    tanto
Ledsen för hur du känner dig!
Gick förbi där idag och människor satt en meter ifrån och fikade, vidrigt! Lite respekt får man väl ändå ha! Jag vet också att han var en människa med gott hjärta.
2005-07-08
  > Nästa text
< Föregående

joanna