Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppade ut genom fönstret

Jag trodde att det var dig jag behövde
bara dig så skulle allt annat lösa sig
mina problem skulle klarna som en blå himmel
å du..skulle känna likadant
hur skulle jag veta att det var din familj som bestämde
över ditt liv
kunde jag då ana alla dessa tårar från mina söndertrasade kinder
eller blåmärkena som lämnats inom mig

min stora besvikelse över att inte klara mig som din fru
gjorde mig så tom att jag hoppade ut genom fönstret




Fri vers av joanna
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-25 21:45



Bookmark and Share


    mik mikelson
överlevde du hoppet eller är du på andra sidan
skit ihonom,
bra skrivet som en blå himmel
2008-12-31

  Wretling
Aj hoppas inget behöver gå så långt
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

joanna