Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min telefon...



Min telefon ligger ljudlös på bordet
undrar om jag ska hålla lite hårt i den
så kanske den börjar ringa
Den ser så dum ut där den ligger, kan du vakna?
är det något fel på dig eller
tick tack tick tack dina jävla sekunder stressar mig
kan du inte se det ödmjuka inom mig
fast du plågar mig såhär
är du ond på något sätt

jag hatar att vänta på att du ska ringa!




Övriga genrer av joanna
Läst 595 gånger
Publicerad 2005-08-10 22:09



Bookmark and Share


    Teddy
..jo..känner igen känslan..

"Min telefon ligger ljudlöst på bordet"..är en mening som jag inte får in..En telefon kan ju inte ligga "högt" på bordet..kanske en ändring till..På bordet ligger min telefon tyst..elr..ljudlös..elr..nåt..Bara en tanke..

Bra annars.
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

joanna