Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min zigenare


vart ska jag gå om natten
när jag inte vilar i din säng
var finns nu din lena hud
när mina händer inte vilar på din kropp
hur ska jag kunna leva utan
den jag älskar som älskar mig

när ljuset vaknar
ligger inte längre mina läppar mot din hals
då ska du veta att mina lungor saknar din luft
månen kan inte längre lysa upp våran väg
men jag ska gömma våran lykta

me voliv tot




Fri vers av joanna
Läst 623 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-25 21:25



Bookmark and Share


  Tino
Något speciellt med denna text...
Du målar fint...
2009-11-23

    mik mikelson
obegeglipit eller är det fel?
Fråga Magnus.
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

joanna