Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlorad



med ögon av ömhet såg du på mig
förr
varsamt smekte du min kropp som att jag vore ädlaste safir
förr
nu gråter jag tårar inom mig
om natten
om dagen
om kvällarna
så ser du inte mig
min ilska har du smakat på & avfärdat
min oro har du lekt med som ett barn till sin mor
med mitt leende har jag döljt mina tårar
Nu sitter jag här ovetande om vart du är
ändå väntar jag
stackars mitt hjärta som det blöder
snart finns det ingen vätska kvar
uttorkat kommer det ligga vid sidan av din väg





Fri vers av joanna
Läst 684 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-14 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna