Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ros

Jag stack mig en gång på en ros
taggen skar in i mig
som spetsen av ett pappersblad
inte gjorde det särskilt ont
kände nog inte riktig det
men på nåt sätt visste jag

Jag visste att mitt kött öppnades för denna vackra växt
för en anledning
blottades först lite & sen lite till i dess snabbhet
innan jag hann märka det
fångades jag av dess markanta dag
dess sköra insida

Jag bestämde mig för att ta hem denna ros
torka den & kapsla in den i mitt alldeles egna hjärta av guld




Fri vers av joanna
Läst 594 gånger
Publicerad 2005-08-10 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna