Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek på lösa fötter

I mitt blod finns resande
därför kan mitt hjärta inte få ro på denna plats
jag söker efter mera
Vill veta alla livets sanningar
när svek känns som mest
kan hända att det är därför mina vägar leds till dig
för du är aldrig sann
min vilja att försköna dig är min lögn
& ännu mer byggs den på när jag ber dig att stanna
jag är kedjad vid min dröm
en illusion där vi lever som i sägnerna
där vi reser runt
jag dansar & sjunger
du spelar ditt instrument istället för sättet du spelar mig på nu

Din enda otrohet är passionen för musiken
& våra barn leker på fälten omkring vårat hus
där du & jag bor omgivna av liknande familjer
en önskan om ett rullande hem i friheten
naiva jag, dumma jag
som inte vill se vem du är

Hos dig kommer bara min sorgsna låt om våran gemensamma frihet
röra mig till tårar
För utan din kärlek blir allting bara till tomma ord
& jag blir ensam kvar..




Fri vers av joanna
Läst 682 gånger
Publicerad 2005-08-08 13:11



Bookmark and Share


    tanto
Otroligt målande och fantastisk vision!
Sluta aldrig tro på dina drömmar, men du kanske borde låta "föremålet" skifta!
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

joanna