Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själsfrände



Den varma asfalten värmde mina fötter
solen glänste i mitt hår
låten jag sjöng var om min lycka
känslan av att någon såg mig
att du stod i varje hörna bakom mig
Lätt svingade jag mina höfter
för att fånga dig än mer
mina händer rörde sig som duvor över mitt huvud
jag snurrade runt
när jag vände mig om

fanns du inte där..

Var är du
kärlekens musikant
du som använde melodin för att lyfta mina fötter
till himlen
Du som såg på mig med eld i dina ögon
jag ser inte dig längre
jag känner att du finns här
vet det för att jag känner din närvaro
jag vet att en dag möts vi igen
du min själs kärlek




Fri vers av joanna
Läst 695 gånger
Publicerad 2005-08-15 15:35



Bookmark and Share


    tanto
Mycket välskrivet, fantastiskt fin text, bra flyt!
Drömmer mig med i dansen...
2005-08-15

    ej medlem längre
Vackert och beskrivande skrivet. Gillade speciellt de tre första raderna.
I denna rad:
vet det för att jag känner din närvaro
...skulle jag vilja tipsa om att ta bort ordet "att" så att det t.ex. skulle bli såhär:
vet det, för jag känner din närvaro
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

joanna