Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har skrivit om henne förut Sexgudinnan


Åter på jakt på kåta frustrerande män

Åter på scen kom hon fram som ur rök och damm
Världens vackraste kvinna
Hon som lystrar till namnet
Sexgudinna
Åter på jakt på kåta frustrerande män
Män som hon kan sätta på
Män som hon kan få att försvinna bara genom att knäppa på fingrarna
Knäpp!

(där plötsligt så försvann hon tydligen med en sådan som i en dimma)

Ken Cassel
3/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-03 14:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja du kan få till det du
kram
2008-07-03

    tramp
Haru telenumret ?

Ha-ha skön text !
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel