Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Har ni sett på fan"?


Todd Bentley

Todd Bentley
Ni som vill se en antikrist i arbete
Sök på You tube: ”Todd Bentley”

En fanatisk predikant som ”talar med sin ängel Emma”
Och har av den heliga Ande blivit tillsagd att tatuera sej
De ”vindflöjelskristnas” senaste favorit
De kommer som beundrare redan innan
Lyssnar på hur Todd berättar om när han ”sparkade tanter i ansiktet”
Eller ”sparkade ner” den ene och den andre
(jag GUD gjorde ju under, så de blev inte skadade, men helade)

Todd, behöver inga Bibelord när han predikar
Han har så bra ord själv
Där han går runt och skriker
Bland sina ”beundrare” som hängivet glor
Likt ormens offer fastnar i ormögats fängelse
Ormen är ingen dum liknelse i övrigt heller

Se Todd och förstå att
Sann kristendom är så långt ifrån dessa demonpredikanters
”fängslande upphöjande av sej själva”
T o m en sammanslutning som kallar sej ”apostoliska sällskapet”
(viktigpettrarnas viktigpettershövdingar, kan man kalla det med)
(ja fast på det de kallar andlighet dårå)
Se Todd och ta varning, se på hans åskådare och undra
”skulle du också vilja vara en sån idiot”?

Sann kristendom har med dej att göra
Som Jesus sa
”Himmelriket finns inuti människan”
Inte på demonernas talarstol…




Fri vers av LassO
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-03 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO