Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så nära

Orden låter meningslösa
men för mig känns dem
så otroligt viktiga

Jag försöker förklara
men det går inte
det blir inte samma känsla för er

Men när jag förklarar för dig
då är det någon som förstår
då finns det någon som vet exakt
hur det känns

Kan det vara för att
det är exakt samma sak vi gått igenom
ensamma
som vi kunde gått igenom tillsammans

det finns många som varit med om samma sak
men känslan mellan två personen
är det ingen annan som kan känna

den är liksom personlig

det är nog därför
det bara är du som förstår mig

Jag önskar att jag hade kunnat få din hjälp
men vad finns det att göra?

Du klarade det själv




Fri vers av greeneyes
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-07-04 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes