Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyanid

Fan betyder att, ja
skuggstigen, visst
ångestleden, förirra mig munter.

Vem vet
du betyder allt en stund
sen något
sen någon
sen är livet slut.

Slut med rädd.
Håll min hand när giftet verkar.
Viska i mitt öra.
Jag kommer älska dig på avstånd.




Fri vers av isidore
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-04 14:00



Bookmark and Share


  Johan Pollnow
snygg avslutning.
2008-07-04

    Zola
aj, vackert. gör ont
2008-07-04

  mayhem and order
Lövly baby!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore