Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag borde verkligen ta mig samman nu... och han borde verkligen ringa.


Kan man lämna detta meddelande på en telefonsvarare?



Hej!
Det är jag...
jag saknar dig

Du kan väl ringa
och tala om
att du lever
ifall du lever
det är ju svårt
att ringa
om man är död

Den här gången
är det allvar
ringer du inte
tillbaka
så tror jag
att du har dött

Eller att du
har lämnat mig
för evigt
fast det är väl
egentligen
samma sak

Nej

Inte riktigt
på sätt och vis
är det faktiskt värre
om du lämnat mig
av fri vilja
än om du älskade mig
till slutet

Fast du
har nog aldrig älskat
mig




Fri vers av Trolltoffsa
Läst 997 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-07-04 17:31



Bookmark and Share


    Mymlan.
Jag tycker om tanke-känslan. Och jag tycker om den lite svarta humorn,

det är ju svårt
att ringa
om man är död
2011-10-04

  Helena Johansson
Jätte fin och jätte gripande....
2009-04-10

  supersurrealist
skriv en bok.
jag skulle läsa den.
2009-02-06

  bögpoesi
jag gillar inte att ge konstruktiv kritik så du får en personlig
Mycket bra
klart man kan lämna ett sådant medelande.. dock inte om ni haft er första dejt eller möte.. det hade skrämt mig

/Jamin
2008-10-18

  Isak Gyllenstjert
nej det kan man inte. det skulle göra sjukt ont att höra.
2008-09-09

  Hannadraken
eller som i en bok jag just läste:

fast det är väl egentligen samma sak, för om han lämnade mig skulle jag döda honom iallafall.
2008-08-13

  Stjärnregn
Med risk för att verka helt kär och galen så kan man nog det =)
2008-07-12

  inutimonster
vet en telefonsvarare som förtjänar dom orden. bokmärker den här, den var träffsäker och personlig och jag älskar den. aj. ja, det här var väl ett tydligt exempel på hur konstruktiv jag (inte) är. men jag gillar den. och om du lämnar meddelandet så är du officiellt min idol.
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Trolltoffsa
Trolltoffsa