Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot molnen svävar drömmarna

Mot molnen svävar
drömmarna
färgade av livets dagar
Mot molnen svävar
drömmarna
till att föda regnets
droppar
som stilla falla mot vår jord
färgade av livets drömmar
färgade av
våra ord

åter




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 291 gånger
Publicerad 2008-07-04 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~