Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxor i all ära




Häxor i all ära må tårar frysa till vattenfast eld

Räkor i all ära må dom tina fortast möjliga-st

Helst nu




Fri vers av Mr.painter
Läst 500 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 20:30



Bookmark and Share


  mayhem and order
Ser dej vid köksbänken. vankandes, väntandes, trampandes
-"Finns det formel för upptining?"
Kanske snurrandes lite hår, killa lite knä och så.
Jag vill ha färska räkor, kanske häxor med...vette fan:-)
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter