Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MyggA

 

Jag ville höra vad
björken och tallen
här utanför
sa till varandra
på natten när jag sov

Men alla projektioner,
mygg tror jag
Jag kallade dem
surrade runt (i) mitt huvud

Så jag lämnade
nattlyktor
och prästkragar
För ett myggnät

Och undrar
om surret
någonsin tar slut

 

 

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-05 09:02



Bookmark and Share


  korpfjäder
Älskar hur du använder ordet projektioner - om något som nog just ofta används så, myggorna som objekt för våra inre obehag, projicerade på något som kan sticka oss och förorsaka klåda...
Skönt att det finns myggnät och försvar!
2008-07-05

  Kristina Wallbing
Ja, vad säger träden till varandra?! Måste vara något oerhört viktigt! En mycket bra bild! Och projektionerna - som mygg!
Suveränt!
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*