Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tiden var nu

 

Jag önskar
jag levde i en annan tid

När maten ens
huvudnäring
och frukten
ens mål
att plocka ner
från trädet

Då följde jag
männen ut på jakt
på savannen
när jag ville ha spänning

Och älskade med
grannpojken
i smyg bakom klippan

Om jag levde i tiden
gjorde jag
En snorkel
av vass

Och dök efter
frutti de mare

Lekte dagarna i ända
med alla barn

Levde jag då
hade jag direktuppkoppling
med snabbaste bredband

Jag önskar
tiden var nu




Övriga genrer av Mona*
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-05 09:05



Bookmark and Share


  * Ammi *
javisst är det skönt att drömma ibland om enklare tider, så fint min vän!
2008-07-05

  korpfjäder
En evighet i varje nu!
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*