Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför måste du döda varandra?

För suicidala med spegelbilder;
toxinera dig leende
skär dig skör
skrik dig inåt
skratta dig till döds.

Det kan säga bam bam bong
och så är det över









Fri vers av isidore
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-05 12:04



Bookmark and Share


    Trast
Snyggt balanserade på nihilismens bergstopp.
2008-07-05

  isidore
tänjer lite bara
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore