Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nimbus



Dessa ominösa konturers smak
i tystnadens eko, inte i fara
besjunger att få vara en obestridlig
medvetenhet

Det räcker med att andas
för att råka avsky, insatt
i sin egen skitighet, närmare ljuset så
det betyder mer verklighet till alla
hundar, ler lugubert när det växer
växter i tänkande tarmar






Fri vers av isidore
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-05 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore