Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst






Visst
är våra dagar
räknade

en dag
ska vi lämna allt
och vandra in i ljuset

men var inte rädd

Någon går med dig











Fri vers av Michaela Dutius
Läst 539 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-07-05 13:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En underbart ljuvlig sanning.
Applåd och bokmärke.
2008-07-14

  Lilla My* VIP
Trösterikt och vist!
Ord att tänka på genom livets olika steg!
2008-07-07

  Jack_iX
Du står aldrig ensam ... men ibland kan de var svårt att se det !

Fina ord ...
2008-07-07

  mare VIP
...ljuvliga ord........Gud går vid vår sida...................
2008-07-07

    ingvar VIP
Instämmer naturligtvis än en gång. Nej, något "spök" vill jag inte bli! Samtidigt: med förundran ser jag hur dikter om sådana saker som "Det eviga livet" har en självklar publik här. Men så KAN Du ju skriva också..
2008-07-07

  devilsangel
Grattis till placeringen min vän :))
2008-07-07

  KristinaE
.. gott - är inte rädd för dagen som kommer.
2008-07-07

  Lasseman VIP
Precis så är jag övertygad om att det är! och jag gillar korpfjäders kommentar.. kram och applåder
2008-07-06

  tårar av bläck
Få ord men säger mycket.
*applåd* :)
2008-07-06

  Maria T
"O, hur saligt att få vandra
hemåt vid vår Faders hand"
2008-07-05

  Yvonne
Det hoppas jag verkligen. Det vore inte kul att bli en sådan där jordbunden ande som inte hittar ljuset utan ställer till spök för de levande.
2008-07-05

    Maria Malm
Visst vill jag tro att det är så, att någon möter..
2008-07-05

  Kalle.O
Trösterika rader som berör!
2008-07-05

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Visst är det så! Hälsar vännen Fredrik
2008-07-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att veta
då när målet
är: NÅTT!
*********
2008-07-05

  friheten
Underbar och tröstande dikt
2008-07-05

  anits VIP
Mycket vackert
den dagen behöver ingen
vara rädd Han finns där
2008-07-05

  Åsa Gustavsson VIP
Fin och ljus dikt om livets villkor!
2008-07-05

  Karin Rosberg
Oh, vilken förtröstanfull dikt!! fin att läsa....
2008-07-05

  devilsangel
Det tror jag också..vackra och mjuka är dina rader..
2008-07-05

  DanSan
*******************************

The Lord is our saviour . . . the light He
brings . . . makes our days . . .

*******************************
2008-07-05

  korpfjäder
Nej det finns inget att vara rädd för. Rädslan hör inte till döden, den hör till livet före döden.
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius