Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eko

dina ord ekar fortfarande i mina öron
dem blir tydligare och tydligare
för varje dag som går

orden får mig att känna känslan
igen
starkare
och starkare

känslan den var stark
men inte så stark som jag var
när du hade mig
i din famn

det betydde liksom allt

din röst
fick mig att känna trygghet

men nu finns bara ekot kvar
ekot av glömda skratt




Fri vers av greeneyes
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-06 01:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Omfamnad är stark.

Men jag är lite förbryllad över grammatiken där:

men inte så stark som jag var
när jag du hade mig
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes