Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik i natten

 

Rädda mig
från allt det onda och hemska

Hämta mig
från alla jag inte vill va'

Håll mig
så jag får vara svag i
din famn

Älska mig
när natten blir dag




Övriga genrer av Mona*
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-06 01:59



Bookmark and Share


  * Ammi *
Styrkekramar till dig vännen!
en text som känns ..
2008-07-06

    glasa VIP
JA, ALLT DETTA
det önskar jag var och en
och särskilt
TILL DIG
som ropar
SÅ SKÖNHETENS ÖPPNA NAMN
2008-07-06

  micke marin
Svårt att inte hålla om när man läser.
2008-07-06

  tårar av bläck
korta rader,
men igenkänande.
väldigt bra faktiskt :)
*applåd*
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*