Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgearbete

Det är ett himla jobbigt jobb att sörja
att avsluta nånting är värre än att börja
men har du använt veckan till att baxa på din börda
så kan du nog få vila dig på lörda

För sorgen kan man sällan bära i ett enda stycke
det skulle bli för tungt, för mycke
du kan nog lägga undan den till klockan tre
sen kommer den nog tillbaka ska du se

För den ska få värka hela vägen ut
och tro det eller ej men den kan ha ett slut
och du ska se att himmelen är blå
det såg du inte när du sörjde så




Fri vers av stenhur VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-06 08:31



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Åh, detta tycker jag om! Den mänskliga och varma tonen du har känns så innerligt menad! Ja, sorg måste få ha sin tid, lite i taget.
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP