Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soft



Känns som siden
Om än ej så torrt
Men mjukt och lent
Gör du, på din mest gömda del




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger
Publicerad 2008-07-31 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO