Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återtåg

Morgonen

det är inte det första ljuset

inte Den Dagen

då jag

erövrade

och fann splitter

av mig

men stunden

är ändå

fylld

igenkännande

ögonbrand

samlande

trupperna

om igen

vi vet

vart









Fri vers av katiana
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-06 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana