Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fritt fall för grodor

Orden forsar
fram


ett fullständigt meningslöst

fritt fall

från

mänsklighetens piedestal

rakt ner mot

paddornas gyttjiga gemenskap

en ensam slemgrodas obegripliga kväkande

i fibernätets gravgångar

sprickande mot

bottnen

av flyende insikt

där bara ilskan stannar kvar

och vaskar jordgolven

från kadavret




Fri vers av katiana
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-06 23:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Träsknivån är erbarmerligt låg.

Älskar fortfarande ditt namn!
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana