Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuv bagatell

"Jag tycker om dig"

säger du med ett varmt leende

 

kärleken till mig mitt hopp

alltid från dig, min tröst

 

'kan jag aldrig göra rätt?'

tanken mitt eget seende

 

hatet av mig själv finns där

endast från min egen röst




Fri vers av Vilseman
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-07 00:36



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
När jag läser den här texten känner jag det som om kärleken finns men inte når fram. Det där självhatet står hela tiden i vägen för kärlek som vill in. Och det är minsann ingen bagatell! Texten är berörande.....applåd
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek