Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad


Drömmen flyr, och försvinner med dina andetag

*



Dina drömmar är liksom mina

Då jag försöker förstå

gripa tag

~Fundera~

Försvinner de

(liksom godiset i påsen)

"Ingenting försvinner...?!"

Försvinner

gör för mig allt det

som inför mina ögon

går bakom din Vägg Av Avskildhet


Där de uppenbarar sig för bara Ditt Sinne

och Din Kropp


(Där de är omöjliga för mig att Urskilja)


-- Liksom så mycket annat --

Jag vill ruska om dina axlar

skrika

"Se MIG!"



Viska i ditt öra

"Älska Mig..."



Tårarna är alltid lika

Tryckande
Frånvarande

"Kom då,

kom och ta mig om ni vågar!"

Innan något annat än dina andetag har närmat sig

Lindar du hastigt

* Liksom den grekiska landsköldpadda
jag en gång skulle få *


Mig

kring ditt finger.


Du skrattar inte högt

som du Bör



Du ler kärleksfullt


och talar om



Att Jag Aldrig Kommer Loss.





*




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar